to set https

Questions and answers about change of functions, design, hosting etc.

Moderators: Koduc, Xpycm

Forum rules
Pay attention! Forum is not a means for guaranteed support of clients and users. An answer as well as a quick answer is not supposed on the forum. We post messages as soon as possible.

The message limit on the forum is 3 messages per day.
If you want to say "thank you" then use the function "Give good reputation point", which is a green icon "plus" under the nickname of the person, who answered the message.

to set https

Postby Shital » 11 Jun 2016, 13:00

1.How to enable Https?
2.Is subdomain requires separate certificate key?
Shital
Stranger
 
Posts: 4
Joined: 19 Feb 2016, 13:53
Reputation point: 0

Re: to set https

Postby Foton » 14 Jun 2016, 10:40

Ask your hosting provider about this, please.
Foton
Web Developer
Web Developer
 
Posts: 114
Joined: 26 Jan 2012, 14:58
Reputation point: 1


Return to Questions and help for changes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests