file_put_contents() has been disabled for security reasons

Write about issues that you have found.

Moderators: Koduc, Xpycm

Forum rules
Pay attention! Forum is not a means for guaranteed support of clients and users. An answer as well as a quick answer is not supposed on the forum. We post messages as soon as possible.

The message limit on the forum is 3 messages per day.
If you want to say "thank you" then use the function "Give good reputation point", which is a green icon "plus" under the nickname of the person, who answered the message.

file_put_contents() has been disabled for security reasons

Postby Batman93 » 19 Sep 2018, 17:04

Hi

I usually put my site name on Facebook. So far, the thumbnail always showed up.
Since today, I have a "PHP Warning" where the thumbnail usually appeared.
As I click on it, I see a warning page from my site (not from FB) saying "file_put_contents() has been disabled for security reasons"

How to fix that ?

Thanks !

Marc
Batman93
Stranger
 
Posts: 19
Joined: 06 May 2017, 23:13
Reputation point: 0

Re: file_put_contents() has been disabled for security reaso

Postby Xpycm » 20 Sep 2018, 09:43

Hi.

Quick and dirty solution: Just remove the file_put_contents string from the disable_functions at php.ini* file or ask your hosting provider for do it.
OR:
Contact us via contact form (https://monoray.net/contact) we will estimate the change and do it (send us more information about what actions lead to this error (step by step) + screenshots + write to us a link to the website in email)
Dropbox
Open Real Estate CMS: FAQ | FAQ 2 | FAQ 3
Image
Xpycm
Web Developer
Web Developer
 
Posts: 259
Joined: 30 Dec 2011, 11:06
Reputation point: 2


Return to Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron