Moving Open Real Estate

Questions and answers about change of functions, design, hosting etc.

Moderators: Koduc, Xpycm

Forum rules
Pay attention! Forum is not a means for guaranteed support of clients and users. An answer as well as a quick answer is not supposed on the forum. We post messages as soon as possible.

The message limit on the forum is 3 messages per day.
If you want to say "thank you" then use the function "Give good reputation point", which is a green icon "plus" under the nickname of the person, who answered the message.

Moving Open Real Estate

Postby one77 » 09 Jan 2013, 21:06

What should I do to move Open Real Estate from one server or host to another?
one77
Stranger
 
Posts: 3
Joined: 09 Jan 2013, 20:59
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby Xpycm » 10 Jan 2013, 06:49

it's simple!

1) Copy all files from your old hosting to the new one via ftp|cpanel
2) Backup (on an old hosting) and restore (on a new hosting) database
3) Clear the cache - viewtopic.php?f=17&t=297
4) Configure MySQL data connection in protected/config/db.php file.
5) Set permissions for folders - viewtopic.php?f=17&t=298
Dropbox
Open Real Estate CMS: FAQ | FAQ 2 | FAQ 3
Image
Xpycm
Web Developer
Web Developer
 
Posts: 261
Joined: 30 Dec 2011, 11:06
Reputation point: 2

Re: Moving Open Real Estate

Postby one77 » 10 Jan 2013, 12:04

I installed Oper Real Estate on http://re.mybg.info and I tried to move it to http://re2.mybg.info. In this case I don't need to make any changes or configurations in db.php . The problem is that only home page works on http://re2.mybg.info . The other pages are "Not Found". I'm missing something.
one77
Stranger
 
Posts: 3
Joined: 09 Jan 2013, 20:59
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby Xpycm » 10 Jan 2013, 14:04

Try add "RewriteBase /" into .htaccess file
Dropbox
Open Real Estate CMS: FAQ | FAQ 2 | FAQ 3
Image
Xpycm
Web Developer
Web Developer
 
Posts: 261
Joined: 30 Dec 2011, 11:06
Reputation point: 2

Re: Moving Open Real Estate

Postby one77 » 10 Jan 2013, 17:56

Thanks a lot! *THUMBS UP*
one77
Stranger
 
Posts: 3
Joined: 09 Jan 2013, 20:59
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby Vojtechjan » 15 May 2014, 11:03

Hi!
Got a little problem on my hand,
I installed script on a serwer - ex serwer1234.hosting.com/script
I have domain ex - thescript.com

Yet when I register and stuff I got emails pointing to the hosting instead of the domain
Where can I change it?
Vojtechjan
Stranger
 
Posts: 16
Joined: 12 May 2014, 13:13
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby fisher » 16 May 2014, 08:22

Check admin panel settings. If it doesn't work, ask hosters.
fisher
Citizen
Citizen
 
Posts: 63
Joined: 15 Apr 2013, 09:30
Reputation point: 1

Re: Moving Open Real Estate

Postby Vojtechjan » 20 May 2014, 16:36

fisher wrote:Check admin panel settings. If it doesn't work, ask hosters.

where in the admin panel settings?
Vojtechjan
Stranger
 
Posts: 16
Joined: 12 May 2014, 13:13
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby Vojtechjan » 22 May 2014, 13:56

I do repeat my question. Where do I find the configuation file that is responsible for creating such things like {fullhost} and activation link tags in email and such things like thaht/

Cause i do want it to be shown as mydomain.com not serwer.myhosting.com in mailing and things like this.
Vojtechjan
Stranger
 
Posts: 16
Joined: 12 May 2014, 13:13
Reputation point: 0

Re: Moving Open Real Estate

Postby Koduc » 22 May 2014, 23:49

Vojtechjan wrote:I do repeat my question. Where do I find the configuation file that is responsible for creating such things like {fullhost} and activation link tags in email and such things like thaht/

Cause i do want it to be shown as mydomain.com not serwer.myhosting.com in mailing and things like this.

Open file: /protected/modules/notifier/components/Notifier.php
find following lines:
Code: Select all
            $body str_replace('{host}'Yii::app()->request->hostInfo$body);
            
$body str_replace('{fullhost}'Yii::app()->getBaseUrl(true), $body); 

and replace it with
Code: Select all
            $body str_replace('{host}''YOU HOST NAME'$body);
            
$body str_replace('{fullhost}''YOU HOST NAME'$body); 
-- Меньше знаешь - крепче спишь --
User avatar
Koduc
Team lead
Team lead
 
Posts: 64
Joined: 28 Dec 2011, 09:11
Reputation point: 0

Next

Return to Questions and help for changes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron